Feature

Motivatie voor Mannen

Webwinkel gaat binnenkort weer open met nieuwe collectie!

Mannen trainen vaak om andere redenen dan vrouwen. De eerste stap is achterhalen waarom je wilt trainen en daarna het juiste trainingsschema bepalen. Dit gaat natuurlijk samen met een juist voedingspatroon.

Als je hebt achterhaalt waarom je traint. Kun je de volgende stappen gaan zetten maar vaak weet men niet waarom men nou eigenlijk traint of is men hier niet eerlijk over.

Een veel gehoord argument is 'mooi lichaam voor de zomer', het overgrote deel van deze mensen haalt uiteindelijk niet hun droomlichaam en al helemaal niet voordat de zomer begint. Een gezond en getraint lichaam is een keuze die je voor langere termijn maakt.

Je moet dus een commitment maken voor een langere periode. Als mensen over dagen of weken praten dan kun je er van uit gaan dat dit flauwe kul is of dat dit met hulpmiddelen gaat of puur over vocht.

Voor een gezond schema trek je al snel maanden al dan niet jaren uit, afhankelijk van wat voor resultaat je verwacht. In de media zie je al die modellen voorbij komen en vaak geven hen ook de indruk dat dit te behalen is voor iedereen. Maar vaak laat men niet los hoeveel werk dat is. Natuurlijk omdat zij ook belangen hebben met bijvoorbeeld sponsors die bepaalde producten promoten om snel dat doel te behalen. Modellen en atleten worden betaald om er zo uit te zien en hebben dus alle tijd van de wereld om dat te realiseren en ook te behouden. Voor normale mensen is dat vaak anders. Klik hier voor informatie uit de krant over trainingen. Als je die artikelen doorneemt zie je al snel dat het een wereld van commercie is.

  • Voedingspatroon

    In onze webwinkel kun je behalve kleding ook de juiste voeding vinden.

  • Sportkleding

    Essentieel is de juiste kleding voor een goede workout.

Webwinkelgarantie & Voordelen

Lees hieronder wat we u als klant kunnen bieden.

Support Webwinkel

Wij antwoorden binnen 3 werkdagen op al uw vragen of opmerkingen wat betreft fitness of vragen over deze site.

Cursussen Nederland

Onze cursus wordt gegeven in heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen, neem contact op voor de precieze data.

Cursus Kadobon

Uniek in Nederland de bon die u kunt geven aan mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken. Deze varieert van waarde van 10 euro tot 200 euro.

Hulp nodig?

Contacteer ons per mail of bezoek ons in Den Haag, Nederland