fitness cursus

Motivatie voor Vrouwen

Webwinkel gaat binnenkort weer open met nieuwe collectie!

Vaak beginnen vrouwen met trainen om af te vallen. Wat vaak fout gaat is dat er niet gelet word op spieropbouw of welk spieren men moet trainen.


Domweg beginnen met rennen en vervolgens denken dat alles goed komt is een veel gemaakte fout. Natuurlijk is rennen gezond maar er komt veel meer bij kijken als je een droomlichaam wilt krijgen en nog belangrijker: wilt behouden.

Op tv en internet zie je de mooiste modellen voorkomen die het ogenschijnlijk makkelijk laten lijken om dit te bereiken. Niets is minder waar. Er komt veel bij kijken zoals de juiste voeding, het juiste schema en de juiste instelling.
Interessante nieuwsberichten die je maar is moet doornemen. Altijd gaat het om de zakelijke kant, nieuwe producten, nieuwe methodes om af te vallen en ga zo maar door. Maar er zijn belangrijkere zaken dan de producten die je aanschaft.
Een goed schema kan zoveel problemen oplossen. Niet alleen een rustige opbouw maar ook mentale problemen met de motivatie kan dit oplossen.
Vaak genoeg geeft een vrouw het op na enkele keren sporten. Dat kan komen door teveel hooi op je vork nemen, maar ook met andere factoren zoals niet de juiste voeding op het juiste moment.

  • Voedingspatroon

    In onze webwinkel kun je behalve kleding ook de juiste voeding vinden.

  • Sportkleding

    Essentieel is de juiste kleding voor een goede workout.

Webwinkelgarantie & Voordelen

Lees hieronder wat we u als klant kunnen bieden.

Support Webwinkel

Wij antwoorden binnen 3 werkdagen op al uw vragen of opmerkingen wat betreft fitness of vragen over deze site.

Cursussen Nederland

Onze cursus wordt gegeven in heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen, neem contact op voor de precieze data.

Cursus Kadobon

Uniek in Nederland de bon die u kunt geven aan mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken. Deze varieert van waarde van 10 euro tot 200 euro.

Hulp nodig?

Contacteer ons per mail of bezoek ons in Den Haag, Nederland