Feature

Latex Waist Trainer

Een latex waist trainer helpt je met een perfecte taille te krijgen. Deze trend is overgewaaid uit Colombia. Hoe krijg je die slankere taille met een Wiast Trainer? Wij leggen het je uit.

Hoe krijg je een slankere taille met een latex waist trainer?

Waist trainers zijn moderne korsetten. Deze heeft geen snoer en je kan er gewoon in ademen.
Doordat er meer transpiratie is worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd.
Wat voor resultaat krijg je van een trainer? Een slankere taille als eerste natuurlijk. Ook een plattere buik en grotere borsten en booty qua aangezicht. Ook worden oneffenheden in je figuur weggewerkt.

Het werkt met een haakjes systeem. Vervolgens ondersteunt dit je lichaam. Ook je rug zodat je een betere bouding hebt en mogelijk minder rugklachten. Maar het grootste verschil natuurlijk je lichaamsvorm, je zult jezelf super sexy vinden!
Hoe werke nde haakjes? Je kunt de haakjes steeds strakker zetten naar mate je meer kilo’s afvalt. Elke keer centimeter dichter bij je ideale figuur! Zo kun je goed je vooruitgang zien.
Omdat het zo dicht om rond de taille zit is er een klein sauna effect. Dit zorgt ervoor dat er plaatselijk vet kan verbranden. Lekker meegenomen!

Bestel ze op: https://www.bol.com/nl/l/waist-trainers/N/33758/

Zandloperfiguur met een waist trainer

Jij kan het perfecte figuur en een zandloperfiguur krijgen. Een smalle taille krijgen en dit alles met een waist trainer. Het helpt jou die laatste kilo’s te verliezen rond je buik. Jij krijgt je droomlichaam net oals de grote sterren zoals Kim Kardashian.
Je kunt het trouwens ook prima als corrigerend ondergoed dragen.
Ook sterren als Nicki Minaj gebruikten een waist trainer om dat perfecte figuur te krijgen. Dus waar wacht je nog op? Amber Rose deed het ook en kijk figuur! Kijk eens naar die taille van Kim Kardashian.

Originele Colombiaanse Waist Trainer

Het merk Ann Chery komt uit Colombia en heeft een goede kwaliteit. Wij zullen je alleen de beste merken aanraden van korsetten. De door ons uitgekozen trainers staan garant voor goed gemak tijdens het dragen. Je kunt deze ook tijdens het sporten dragen, een sport trainer kun je het ook noemen. In principe kun je elke gewoon dragen op elk moment van de dag.
De trainers zijn te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Voor elk wat wils.
In de Colombiaanse trainers zitten kleine staaltjes (stalen baleinen) en een soort medisch latex.

Ze zijn ooit uitgevonden rond 1850 in Zuid-Amerika. Hebben de mensen in Colombia geen perfect figuur? Je kunt de waist trainer dragen op het werk of zelfs tijdens het fietsen.

Slankere taille na bevalling (corset)

HEt is natuurlijk het mooiste wat je kunt gebeuren. Een geboorte en alles er om heen. Maar daarna moet je het leven weer oppakken en kijk je naar je taille. Was het het waard? Ja. Maar je wilt natuurlijk ook weer leuk er uit zien in jurkes of een badpak. Waist Trainers helpen!
Met de trainer haal je die kilo’s er snel weer van af en krijg je het perfecte figuur.
Draag een trainer niet tijdens de bevalling. Dat lijkt me duidelijk. Dit is iets voor na de bevalling als je weer dat leuke figuur terug wil.

Wil je de latex waist trainer online bestellen? Wij geven je een paar plekken waar dat kan.

Waist trainers zijn natuurlijk een grote rage. Ze zijn leverbaar in heel europa. Waist trainer in Nederland kopen kan ook gewoon.

Kijk eens bij bol om verschillende

Je kunt latex waist trainer op nog meer plekken bestellen.

Webwinkelgarantie & Voordelen

Lees hieronder wat we u als klant kunnen bieden.

Support Webwinkel

Wij antwoorden binnen 3 werkdagen op al uw vragen of opmerkingen wat betreft fitness of vragen over deze site.

Cursussen Nederland

Onze cursus wordt gegeven in heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen, neem contact op voor de precieze data.

Cursus Kadobon

Uniek in Nederland de bon die u kunt geven aan mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken. Deze varieert van waarde van 10 euro tot 200 euro.

Hulp nodig?

Contacteer ons per mail of bezoek ons in Den Haag, Nederland