Feature

Waist Trainer Bestellen

Webwinkel voor jezelf in model krijgen

Wat is een Waist Trainer? Eigenlijk is het een nieuwe naam voor een korset of een Taillevormer. Een waist trainer zorgt er voor dat je jezelf in model krijgt. Je kunt deze bestellen bij bol. Hier geven we wat uitleg over de waist trainer. Beginnen: Je kunt het best beginnen met een korset, deze hoeft niet op maat gemaakt te zijn. Daarna kun je overschakelen op een betere of eventueel op maat gemaakt.
Tijdens: Hoe snel zie je resultaat? Na een paar dagen zul je al resultaat zien. Hoe langer je het draagt hoe langer het resultaat blijft.
Stoppen: Als je stopt met het gebruik zal je lichaam langzaam weer terug gaan naar zijn oude vorm. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe lang je het gedragen hebt. Maar er zijn goede resultaten mee te behalen, onderhoud blijft nodig.

Kan ik afvallen met een waist trainer? Het korte antwoord is Nee. Natuurlijk is er meer over te zeggen maar als je een korset op een normale manier gebruikt heeft dit het effect van een betere taille. Je lichaams volume word weggeduwd.
Wat zijn de voordelen? Een betere taille. Je kunt kiezen voor dikkere billen en bredere heupen en een slankere taille.

Wat zijn de nadelen? Je valt er niet van af. In het begin mag je hem maximaal 2 uur dragen, later kan dit wat langer. Alle begin is langzaam, ook met een trainer. Er kleven ook nog andere risico's aan.

Waist trainers zijn een relatief nieuw begrip in Nederland. Al eeuwen worden er corsetten gebruikt met soortgelijke effecten.

Je ziet allerlei modellen met een perfect lichaam rondlopen, een perfecte waist. Heupen om van te dromen. Classis Shapewear is een grote speler in Amerika die grote namen heeft voorzien van shaping undergarments. Na intensief gebruik kan het schade geven aan je organen, dus let er wel mee op.

Latex Waist Trainer

Kun je afvallen met een Latex Waist Trainer? Een smallere taille? Ja al is er wel een maar. Het hangt af en op welke manier je hem gebruikt om een beter figuur te krijgen. Want dat krijg je er wel van. Voor echt afvallen zijn ook nog andere oplossingen die beter werken. Maarja Kim Kardashian gebruikt er een, dus wie wil er nou niet zo uit zien?

Korset

Is het een vervanging voor dieet? Nee, je zult er niet van afvallen. Voor afvallen is lichaamsbeweging een gezond eetpatroon vereist. Een Waist Trainer verschuift alleen. Slankere taille en dikkere billen.
Update: 9 juli 2018 Je kunt nu waist trainer bestellen op deze site over waisttrainers. Bezoek ze en train ze!

  • Voedingspatroon

    In onze webwinkel kun je behalve kleding ook de juiste voeding vinden.

  • Sportkleding

    Essentieel is de juiste kleding voor een goede workout.

Webwinkelgarantie & Voordelen

Lees hieronder wat we u als klant kunnen bieden.

Support Webwinkel

Wij antwoorden binnen 3 werkdagen op al uw vragen of opmerkingen wat betreft fitness of vragen over deze site.

Cursussen Nederland

Onze cursus wordt gegeven in heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen, neem contact op voor de precieze data.

Cursus Kadobon

Uniek in Nederland de bon die u kunt geven aan mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken. Deze varieert van waarde van 10 euro tot 200 euro.

Hulp nodig?

Contacteer ons per mail of bezoek ons in Den Haag, Nederland